VOORDEELACTIES

TULP KEUKENS

Hoofdsponsor Hoofdklasse hockey

Tulp Keukens de trotse hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse hockey en dat is fijn voor alle leden (of ouders/verzorgers van leden). Als lid van een Tulp Hoofdklasse club ontvangt u namelijk extra korting op een nieuwe keuken. Oftewel; Goed voor jou, goed voor de club.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. U profiteert alleen van het voordeel wanneer u via het onderstaande formulier een afspraak inplant, zo kunnen we u extra tijd en aandacht geven.

WASHIN 7

Winst voor jou én de club!

Samen met onze sponsor Washin7 hebben we voor onze leden een toffe actie opgezet: jij kan tegen een gereduceerd tarief je auto laten wassen en per wasbeurt zal Washin7 €2 doneren aan de clubkas van HC Oranje-Rood! Met de speciale Oranje-Rood clubwaspas.

Mocht je de clubwaspas nog niet hebben, deze is iedere competitiezaterdag- en zondag te verkrijgen bij de infobalie.

Washin7 beschikt over een wasstraat met een lengte van liefst 50 meter. Geen plekje van jouw auto slaan ze over. Na het wassen kun je op het overdekte stofzuigplein gratis gebruik maken van de stofzuigers en vele andere diensten.

Je auto laten wassen bij Washin7 is echt een feestje!

HIT PROFIT

Inkoop- en kenniscollectief

HIT is een onafhankelijk inkoop- en kenniscollectief voor de zakelijke markt. HIT is jouw onafhankelijke partner door niet alleen een helder en persoonlijk advies te geven, maar juist ook om dat slimme advies voor je om te zetten naar concrete stappen die ze graag inzichtelijk maken voor je, via hun intelligente dashboard.

Ze zijn je copiloot die je ontzorgt in je reis naar een toekomstgerichte onderneming; een duurzame onderneming. Ze beperken de energievraag van je onderneming. Vanuit inzicht en monitoring bieden de Analisten energiebesparende adviezen, conform de Wet Milieubeheer.

Het resultaat? Je voldoet 100% aan geldende regelgeving, en je bespaart structureel kosten door minder te verbruiken. Voor een van de onze sponsoren realiseerde HIT Profit inmiddels een besparing van ruim 28% (€ 8.900,-) op de energiekosten.

Dit resulteert voor de club in een opbrengst van € 1.400,- in 3 jaren.