VOORDEELACTIES

ANCORA HEALTH

Voorkomen is beter dan genezen

Ancora Health, partner van HC Oranje-Rood: Voorkomen is beter dan genezen. Met Ancora Health is het mogelijk. Hoe haal je het beste uit je team? Ancora helpt om elk individu zijn of haar potentieel volledig te benutten dankzij een innovatief en persoonlijk gezondheidsplan.

Laten we samenwerken om gezondheid en welzijn centraal te stellen in jouw organisatie. Naast het pakket voor werkgevers biedt Ancora ook hulp voor jou als particulier. Door middel van gedetailleerd, data gedreven analyse biedt de start-up een nieuwe benadering van gezondheid en welzijn. Wie zich aansluit, kan de touwtjes over lichaam en geest in eigen hand nemen:

– Krijg inzicht in je gezondheid;
– Ontdek je DNA en risicofactoren;
– Helpt leefstijlziekten voorkomen;
– Start met jouw persoonlijke gezondheidsreis;
– Professionele begeleiding om je doelen te bereiken.

Ancora biedt persoonlijke gezondheidsevaluaties en adviezen. Deze helpen jou of jouw medewerkers om regie te nemen over je eigen gezondheid. Een actieve levensstijl, gericht voedingsadvies en een trainingsschema op maat zijn essentiële ingrediënten om je gezondheid langdurig te verbeteren en daarmee je immuunsysteem te versterken.

TULP KEUKENS

Hoofdsponsor Hoofdklasse Heren

Tulp Keukens de trotse hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren en dat is fijn voor alle leden (of ouders/verzorgers van leden). Als lid van een Tulp Hoofdklasse club ontvangt u namelijk extra korting op een nieuwe keuken. Oftewel; Goed voor jou, goed voor de club. Dus bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. U profiteert alleen van het voordeel wanneer u via het onderstaande formulier een afspraak inplant, zo kunnen we u extra tijd en aandacht geven.

WASHIN 7

Winst voor jou én de club!

Samen met onze sponsor Washin7 hebben we voor onze leden een toffe actie opgezet: jij kan tegen een gereduceerd tarief je auto laten wassen en per wasbeurt zal Washin7 €2 doneren aan de clubkas van HC Oranje-Rood! Met de speciale Oranje-Rood clubwaspas.

Mocht je de clubwaspas nog niet hebben, deze is iedere competitiezaterdag- en zondag te verkrijgen bij de infobalie.

Washin7 beschikt over een wasstraat met een lengte van liefst 50 meter. Geen plekje van jouw auto slaan ze over. Na het wassen kun je op het overdekte stofzuigplein gratis gebruik maken van de stofzuigers en vele andere diensten.

Je auto laten wassen bij Washin7 is echt een feestje!

HIT PROFIT

Inkoop- en kenniscollectief

HIT is een onafhankelijk inkoop- en kenniscollectief voor de zakelijke markt. HIT is jouw onafhankelijke partner door niet alleen een helder en persoonlijk advies te geven, maar juist ook om dat slimme advies voor je om te zetten naar concrete stappen die ze graag inzichtelijk maken voor je, via hun intelligente dashboard.

Ze zijn je copiloot die je ontzorgt in je reis naar een toekomstgerichte onderneming; een duurzame onderneming. Ze beperken de energievraag van je onderneming. Vanuit inzicht en monitoring bieden de Analisten energiebesparende adviezen, conform de Wet Milieubeheer.

Het resultaat? Je voldoet 100% aan geldende regelgeving, en je bespaart structureel kosten door minder te verbruiken. Voor een van de onze sponsoren realiseerde HIT Profit inmiddels een besparing van ruim 28% (€ 8.900,-) op de energiekosten.

Dit resulteert voor de club in een opbrengst van € 1.400,- in 3 jaren.