ACTIVATIE 
SMEULDERS INTERIEURGROEP

DE SPONSOR

MAATWERK INTERIEURBOUW MET EEN UNIEK KARAKTER

Smeulders Interieurgroep is gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw. Dagelijks realiseren zij duurzame en hoogwaardige interieurs. Innovatief en onderscheidend. Voor nationale en internationale opdrachtgevers. Zowel voor particulieren als voor organisaties en de zakelijke markt.

Een bijzonder interieur is een perfect middel om de identiteit te tonen.  Daarom verdient het een hoogwaardige uitvoering waarbij de kracht van het ontwerp intact blijft. Maatwerk interieurbouw waarbij ze rekening houden met de persoonlijke wensen van de klanten. Zonder de praktische en technische haalbaarheid uit het oog te verliezen. Het is dan ook belangrijk te weten hoe materialen zich gedragen en hoe ze bewerkt moeten worden.

Interieurbouw projecten met een uniek karakter, daar zijn ze goed in.  Van  de roll-out van een internationale hotelketen tot de unieke inrichting van een particuliere woning.

THEMA

WERKGELEGENHEID & RECRUITING

Smeulders Interieurbouw wil graag in contact komen met jongere doelgroepen om carrière kansen te bieden binnen de organisatie.

ACTIVATIEPROGRAMMA'S

KLEDING HEREN 1

Op de kleding van Heren 1 is er een duidelijke naamsvermelding.

De gewilde plek op de achterkant van de broek is altijd goed zichtbaar!

In samenwerking met Heren 1 en andere partijen is er een video opgenomen bij Oranje Rood.

EXPOSURE

Op de site van Oranje Rood en in de nieuwsbrief worden vacatures van Smeulders geplaatst.

https://smeulders-ig.nl/vacatures-interieurbouw/

VIDEO

Check hier de video: