ACTIVATIE 
CROWE FOEDERER

DE SPONSOR

HOOFDSPONSOR DAMES 1

Crowe Foederer is sinds seizoen 2022/2023 hoofdsponsor van Dames 1. 

Crowe is actief op het gebied van Accountancy, Belastingadvies, Technology en Data analyse. De multidisciplinaire dienstverlening is generalistisch én specialistisch, op die manier is er antwoord op steeds complexer wordende klantvragen. De processen zijn hierbij zodanig ingericht dat ze rechtstreeks bijdragen aan meerwaarde. 

Mensen, kennis en kunde, in combinatie met een solide betrouwbaarheidsreputatie, vormen de ware kracht van Crowe.

THEMA

TALENTONTWIKKELING

Als we als partner van Oranje Rood en hoofdsponsor van Dames 1 wil Crowe een bijdrage leveren om Dames 1 weer in de hoofdklasse te krijgen. 

Dit doet Crowe door samen te werken aan talentontwikkeling. Hiervoor zijn we een gezamenlijk programma gestart waarin de talenten van onze Corporate Finance afdeling zijn verbonden aan Dames 1 Oranje Rood.

ACTIVATIEPROGRAMMA'S

BRAINSTORMSESSIE

We zijn gestart met een brainstormsessie over de parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven én hetgeen we samen kunnen doen om elkaar verder te helpen: Hoe ontwikkel je talent? Hoe geef je elkaar feedback? Wat kan je van andere topsporters zoals de Heroes Den Bosch leren? En wat heeft schapendrijven hiermee te maken?

FEEDBACKTRAINING

De tweede gezamenlijke sessie met Dames 1 en ons Corporate finance team bestond uit een feedback training. Hoe geef en ontvang je feedback? Welke rol speelt groepsdynamiek? Soms wat ongemakkelijk, confronterend maar altijd constructief. Kortom een nuttige ervaring voor het individu en team.

WEDSTRIJD KIJKEN

Tijdens de winterstop heeft Dames 1 samen met het Corporate Finance team een topbasketbal eredivisiewedstrijd meegemaakt bij een andere partner van Crowe in top sport: Heroes Den Bosch. Wat kan je leren van hoe er in basketbal wordt verdedigd en aangevallen? Wie het beste presteert in de rebounds wint meestal de basketbalwedstrijd; is dat wezenlijk anders dan bij de tackle-backs in hockey?

SCHAPEN DRIJVEN

De aanloop naar het veldseizoen staat in het teken van de jacht naar promotie naar de hoofdklasse. Hiervoor moet je als team samenwerken, soms de leiding nemen ook bij onverwachte situaties. Onverwacht was het schapen drijven dat beide teams op een mooie zaterdagochtend in februari mochten doen.